Kommunikations-studerende søges til QUPAQs Marketing-afdeling

QUPAQ søger 2 studerende indenfor f.eks. International Virksomhedskommunikation, Kommunikation og digitale medier eller anden studie-relevant faglig uddannelse. Du skal som minimum have afsluttet andet semester på din bachelor.

Du elsker at analysere, undersøge og formidle historier, gerne med særlig interesse for B2B Markedsføring. Vi lægger stor vægt på den skriftlige interesse og kunnen.

Arbejdsopgaverne er følgende:

  • Udarbejde case-artikler, nyheder og analyser til partnere og kunder over hele verden på forskellige medier – mail, nyhedsbrev, SoMe m.fl.
  • Researche og indhente data og analyser, der bruges til formidling.
  • Foretage medieovervågning og registrere nye historier og vinkler på produktion af fødevarer – og ikke mindst pakning af samme.
  • Bistå på SoMe, herunder hjemmesidehåndtering samt opsætning og udsendelse af nyhedsbreve.
  • Diverse forefaldende arbejde indenfor Marketing, f.eks. Data-berigelse, korrekturlæsning, oversættelse m.v.

Den gennemsnitlige arbejdstid er ca. 15 timer om ugen, med fleksibel tilrettelæggelse i forbindelse med eksamener, undervisning og andre spidsbelastningsperioder. Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsstedet er på QUPAQs hovedkvarter i Brønderslev, men der kan arrangeres hjemmearbejdsdage efter indkøring.

Om dig:

Vi forventer en dygtig kommunikator, der i et tydeligt sprog kan formidle den forskel QUPAQ gør for fødevareindustrien. Du interesserer dig for teknologi og kender du til fødevareproduktion er det en fordel.

For at få succes er det vigtigt du har en god analytisk sans, er grundig og arbejder godt selvstændigt. Dine tekster får stor bevågenhed fra nær og fjern, så det er vigtigt kvalitetssikringen og færdiggørelsen er perfekt.

Du mestrer dansk og engelsk og gerne et tredje sprog.

Vi tilbyder:

Du får et studiefagligt relevant job, med mulighed for at påvirke og forme vores Tone of Voice. Du kommer til en spændende virksomhed i rivende udvikling, der er global markedsleder indenfor bakke-dispensering og pakning af fødevarer.

Det er et område med mange spændende vinkler, lige fra den tekniske side, med robotter og automatisering, over de forretningsmæssige sider, med tilbagebetaling og optimering af fødevareproduktion, til de mere samfundsrelaterede, hvor klima spiller en større rolle i fremtidens værdikæde og produktion.

Om os:

Du får to kolleger, der er ivrige efter at skabe succes og gøre en forskel. Du vil altid kunne få råd og sparring til at komme videre med en historie. Arbejdsformen bygger på frihed under ansvar, og der er god plads til at præge dine arbejdsopgaver. Desuden er vi en uhøjtidelig afdeling kendetegnet ved humor og god stemning i en travl hverdag.

QUPAQ er verdens førende leverandør af pålidelige og hygiejniske løsninger til bakkedispensering og -håndtering til fødevareproduktion. Vores markedsledende automatiserede løsninger reducerer manuelt arbejde og gør vores kunder i stand til at arbejde sikkert, enkelt og rentabelt.

QUPAQs produktportefølje omfatter den globale leder inden for elektrisk bakkedispensering, INTRAY, den globale leder inden for pneumatisk bakkedispensering, ANYTRAY, og en bred vifte af modulopbygget udstyr.

For os er kvalitet ikke et subjektivt, udefinerbart udtryk. Med en dokumenteret historik for at levere de bedste bakkedispenserings- og håndteringsprodukter, kan vi kvantificere den værdi, vores løfte om kvalitet giver gennem vores pålidelige, hygiejniske og effektive løsninger.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digital Marketing Manager Jesper Johansen (3115 8058 eller jjo@qupaq.com).

 

Ansøgningsfrist

Ansøgning og CV sendes til job@qupaq.com. Samtaler afholdes løbende.

Lokation

Erhvervsparken 16, 9700 Brønderslev

Send din ansøgning til

job@qupaq.com