Vil du med på rejsen?

Vi søger dig der brænder efter at sælge teknologi og produkter i verdensklasse. Er du en frisk udadvendt salgsprofil, som vil med på en rejse, hvor du starter i internt salg og senere kommer i eksternt salg?

Fødevarebranchen er i en rivende udvikling, og vi mærker en stigende efterspørgsel på vores produkter. QUPAQ leverer automatiserede løsninger til bakkehåndtering. Vi er faktisk verdens førende leverandør, og samarbejder med de største fødevareproducenter i verden.

Med stillingen følger der 20-25 rejsedage årligt, og du får en unik mulighed for at prøver kræfter med internationalt salg.

Du er måske nyudannet cand.merc., markedsøkonom eller noget helt tredje. Vigtigst er det, at du har mod på og kan se dig selv i at arbejde med B2B salg til et globalt marked. Kan du det, så er det dig vi leder efter.

Send en kortfattet ansøgning og CV til job@qupaq.com. Du er også velkommen til at ringe til vores HR Manager Pia Grønborg Steffensen på 4073 4888 for at høre mere om stillingen.

Ansøgningsfrist

Da vi ønsker at finde den bedste kandidat, indkalder vi løbende til samtaler. Der er dermed ingen ansøgningsfrist, men vent ikke for længe...

Lokation

Erhvervsparken 16, 9700 Brønderslev

Send din ansøgning til

job@qupaq.com